jeg er sikker på jeg hadde det i går…

Jeg gjør meg nye erfaringer. -Til stadighet. Av diverse årsaker har jeg fått noen timer hos psykolog, og jeg både lærer og lar med fascinere. Psykologen er opptatt av hva jeg føler, og jeg skal innrømme at mine følelser for nettopp den type aktivitet er blandede. Jeg syns egentlig det er litt flaut å «kjenne på» alle mulige følelser. Dvs. jeg kjenner ikke på alle mulige følelser. Neida, vi leter etter sinne.

Jeg som normalt sett kan være en liten hissigpropp har, i denne sammenheng, mistet evnen til å være sint. Psykologen leter og jeg prøver å grave frem en form for aggresjon. Men neida, hjernen min har lagt sinte-røver’n i en skuff og låst. Pokker ta!

Reklamer

5 kommentarer om “jeg er sikker på jeg hadde det i går…

 1. Hvorfor all denne letingen etter sinne? Det kommer sikkert rushende med en gang det blir nødvendig. :)

  Er interessant det med terapi og å bli kjent med følelser. Jeg lærte mye av ei jeg gikk hos for en god del år siden. Det var slett ikke alltid så lett å vite hvilken følelse jeg hadde der og da, synes de liksom rota seg sammen og kjentes ut som en. I hvert fall de negative. Var jeg sint, lei meg, redd, eller…?

  Lykke til med letingen, det er aldri dumt å lære litt mer om seg selv (og andre), faktisk kan det være innmari nyttig! :D

 2. Lothiane: Nei, du kan lure på om det er lurt å lete etter sinne. Jeg har selvfølgelig ikke fortalt hele historien, og grunnen til det er at det er jobb-relatert. Så akkurat i denne sammenheng er det et poeng å lete etter sinne fordi det kan hjelpe meg, fremfor å bli «lammet» av redsel (jeg har lært at redsel og avsky stenger for sinne). Det er visst det som er tanken. :)

  Men ja, jeg syns det er interessant å få forklart litt om hvordan vi er skrudd sammen, og særlig hvis det hjelper. ;)

 3. Aha, I see! Jo, men det er jo lurt å få fram ting og ofte er det forløsende og til og med energifylt å bli sint framfor deppa/redd. Håper du finner ut av det. :)

 4. Jeg lærte av psykiateren min at sinne/aggresjon er aktivt, mens tristhet er passivt. Redsel kan være begge deler. Han sa det var et skritt i riktig retning da jeg begynte å kjenne mer på aggressive følelser istedet for depressive følelser. Det ligger vel noe der :)

 5. Muriel: Du er nok inne på noe der, ja. Nå er ikke jeg depressiv eller trist, men har en unyttig (men ikke ubegrunnet/irralsjonell) redsel som bør bort. Det blir spennende å se om samtalene gir noen resultater etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s