velkommen til mitt nye hus

Etter et par-tre år med eget domene var det på tide å legge inn den sagnomsuste åren. Her er mitt nye hus, det tredje i rekken, men forhåpentligvis blir jeg her til røverdatter takker for seg. Til deg som fortsatt vil lenke til meg vil jeg si beklager at du må bytte URL. Jeg vil benytte anledningen til å takke Undre og Iversen som, på hvert sitt vis, har vært til stor hjelp med å pakke i esker, bære tunge møbler, vaske tak og vegger, samt sette alt på plass i den nye heimen. Tusen takk, dere to snille folk!

Jeg, hun som er røverdatter, driver med boligjakt her ute i høstmørket også (på ånkli, lissom), men pågangsmotet blir satt på prøve. Det er alt for mye å gjøre i livet, og det blir dårlig med blogging. Tanken er vel at inspirasjonen skal komme tilbake en vakker dag…

I mellomtida tenner jeg stearinlys, pakker meg inn i ull og prøver å ikke tenke på at det er måneder til vi ser sola igjen. November er en tåpelig måned i godt selskap med februar. Hvem bestemte at vi trenger November og Februar, egentlig?

Reklamer

3 kommentarer om “velkommen til mitt nye hus

  1. Si, si! Muy bien! :) Jeg tror til og med den gamle er stengt…Jeg får i hvert fall en feil-melding her hos meg når jeg prøver å «ta meg inn» i gamlehuset.

  2. Gratulerer med nytt hjem! :-) Glad jeg fant deg forresten – er avhengig av bloggrollen din! :-) Av bloggingen din også forresten – håper det kommer mer snart. :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s