spørsmål [9]

Her er et lite utvalg av spørsmål som kan dukke opp i det røverske hodet, og du er selvfølgelig velkommen til å svare hvis du har noe (mer eller mindre seriøst) å bidra med:

1. Hvordan «herde» en mascara? Når mascara’n er ny blir det ofte klumpete og vanskelig å legge på pent, så hvordan kan jeg «tørke den litt ut» uten å ødelegge den.

2. Har du forslag til en duett for jenter/damer som ikke er fra en musikal? Aller helst en litt tøff, funky låt. Det trenger ikke å være en duett originalt, men må passe til å synges av to.

3. Når tror du det blir vår? Noen snakker om at vinteren følger påsken, men det er deprimerende å tenke på når påsken er såpass sent i år…

4. Hva er morsomt/hyggelig å finne på (en slags aktivitet) til en fest med mange deltakere?

Reklamer

14 kommentarer om “spørsmål [9]

 1. 1: Der er jeg litt blank. Kanskje det kan hjelpe å la den ligge uten «korken» en stund?

  2: «Sisters are doin’ it for themselves» – Annie Lennox og Aretha Franklin. Og «Free your mind» -En vogue

  3: Hmm….Jeg har gardert meg og venter den i slutten av april. For jeg har bestemt meg for at sommeren starter i mai. Kort vår, med andre ord.

  4: Kjøttkake-leken! Prinsippet er som følger; klapp begge hender på låret, slå dem sammen, så en «tommel opp» mot skulderen. Den ene hånda har den matretten du har valgt, den neste hånda har en annens matrett. Deretter fortsetter den som du sa matretten til osv osv. Vi har brukt dyrelyder også, veldig festlig.
  Her har vi ikke brukt noen form for «straff», bare masse latter, når det går krøll i matretter, dyrelyder, stedsnavn, artister osv. Regler kan jo lages, hvis man vil det. :)

  Det er godt du sysselsetter meg litt på natterstid, Røverdatter. :)

 2. 1) Nei. Alle «gode tips» er dårlige tips og vil ødelegge mascaraen. Du må bare lide til den blir bra.

  2) Nope. Helt blank.

  3) Jeg tror ikke den kommer i år. Jeg tror det plutselig blir sommer i mai slik som for noen år siden (tror det var 2001) og jeg var litt sjokkert bitter fordi jeg ikke fikk brukt vårjakken min.

  4) Nei. Men det er fordi jeg ikke er så glad i sånne leker…

 3. 1. Dette har jeg også opplevd, men har dessverre ingen gode tips å komme med.

  2. Huffda, ingen gode forslag her heller!

  3. Det er deprimerende at påsken er så sen, ja – men for meg er våren i gang, jeg har nemelig bestilt frø som skal plantes så snart de ankommer ;)

  4. Hm, hva med ballongleken – den slår alltid godt an, til høylydt latter. Blås opp ballonger og lag to lag. La to fra hvert lag plassere en ballong mellom seg (mage til mage, rumpe til rumpe el.), så skal de føre den til neste par som står ventende. Det kan bli mye moro med det :)

 4. Solskygge: Slutten av april?!? Nei, det aksepterer jeg ikke! Jeg har regnet med et par uker nå med at vinteren har noen siste krampetrekninger, og etter det skal gradestokken holde seg på plussida og sola våkne til liv…
  «Kjøttkakeleken» blir vi nok for mange til. Regner med at vi blir min. 50…

  Delirium: Men jeg liker det jo når mascaraen er ødelagt. Den jeg bruker nå er minst tre år gammel og i ferd med å dø. De nye bruker jo ALT for lang tid på å bli gode. Jeg har en liggende som kanskje begynner å bli brukbar. (Ja, jeg veit at det ikke er bra.) Skjønner godt at du ikke liker leker. Jeg har litt blannede følelser, men syns det kommer litt an på hva slags leker det er og hvem man er sammen med.

  Anett: Tenk fort! ;)

  Melusine: Så du har ingen formening om når våren «her ute» kommer (regner med at du har tenkt til å sette frø inne?). Hehe! Høres morsomt ut med ballongstafett, men jeg er litt usikker på om det er rette anledning. -Men forslaget er notert med takk. :)

 5. Anja: Det vet jeg lite om, men kanskje noe at trikset å er å slå seg til ro med at det er vanskelig? Prøve å gi litt mer f*** og ta ting som de kommer. Jeg tror man kommer langt med å være oppriktig, og det tror jeg du er.

  Og alt jeg sa nå, bortsett fra siste setning, er lettere sagt enn gjort. En ting har jeg i hvert fall lært, og det er at alle har sitt…

 6. Jepp, frøene må nok plantes inne. Våren er ikke kommet lengre ennå, det er sikkert og visst…

  Ellers lykke til med de lekene,
  ingen enkel oppgave med såpass mange!

 7. Spm 1 – Ikke helt sikker på denne, har hatt problemet selv. Men egentlig med at den ofte er altfor fuktig i begynnelsen… Godt spm, rett og slett.

  Spm 2 – Fasan ass. Her er jeg skikkelig blank, jeg også. Kanskje jeg ikke er helt duettpike? Dette må tenkes nøye over.

  Spm 3 – DET ER VÅR NÅ!!!! Sol, blå himmel, allerginysing, fuglekvitter og stor smil rundt munnen på Ujevne tanker:-D

  Spm 4 – Festleker? Skavvise… oj, minimun femti stk? Den er verre, Røverdatter.

  Jeg ser simpelthen at jeg ikke kan hjelpe med noe som helst. Kanskje bortsett fra store smil over våren!

 8. 1: Om målet fyrst er å ødelegga mascaraen (som det jo openberrt er…) så kan du «pumpa» børsten opp og ned masse. Då får du luft nedi sånn at den stivnar litt, men ikkje berre på toppen…..

 9. Melusine: Nei, det kan bli en utfordring å finne «leker»/aktiviteter til så mange. Vi har tenkt til å ha quiz, og så får vi se… :)

  Anett: Ja, nå kan man vel si at det er vår. Her på landet er det riktignok mye snø enda, men hurra for sol og varmegrader (i hvert fall på dagtid)!

  Guri: Ja, det blir vel (dessverre) å ødelegge mascaraen. Men det er jo helt håpløst å legge på litt og pent når den er ny…

 10. 1. Gründe seg og finne opp en ferdigtørket mascara! Jeg hadde definitivt kjøpt den og mange med meg, for hvem liker vel å gå med ett stort mascarasammenklistret øyevippehår?

  2. Av ordentlige duetter fins det jo låter som «I say a little pray for you» (husker ikke artistene), «When you believe (med ho Mariah + ?) og «Tell him» (den Ally McBeal-sangen).

  3. Jeg har hørt at våren kommer 1. april, og denne gangen er jeg sikker på at det er helt sant! ;)

  4. Jeg har en veldig morsom teatersportlek som jeg alltid gjør med mine venner, men den krever en viss andel kreativitet og guts. Gruppen, avhengig av størrelse, deles i to. Én gruppe som publikum, den andre fremfører. En person må være regissør. To stykker starter på gulvet, regissøren (eller publikum) gir dem en setting (f.eks to barn som plukker epler) og denne blir da mimet av disse to på gulvet. Når regissøren syns det passer roper h*n frys, og neste person i køen bytter plass og nøyaktig kroppslig stilling med en valgfri aktør på gulvet. Men, denne nye personen må (uten å si det direkte) starte en ny aktivitet utfra den posisjonen de har stoppet i. Når de har holdt på en stund roper regissøren frys igjen, og neste person i køen rykker inn og finner opp ny setting. Osv… Men dette er jo en ganske avansert selskapslek, som ikke kan gjøres rundt et middagsbord liksom. Dessuten er det viktig med god fantasi for å få morsomme situasjoner…

 11. Den maskaraen din er sikkert perfekt nå, et halvt år etter, men til neste gang du sliter med en ny maskara: tørk av børsten – lett – med litt papir (anbefaler Torky, siden det er det eneste som ikke loer/støver i det hele tatt) før du tar den på. Da slipper du overdose som lager klumper på vippene. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s