det går nok over 2

Jeg hadde slett ikke tenkt at bloggeinspirasjonen skulle gå over da jeg skrev forrige post! Det er nok et eksempel på at det går troll i ord. Joda, jeg er overbevist. Julestemninga er i hvert fall borte og det er bra, for det hadde sikkert vært slitsomt å være stemt i to måneder før det hele passerer før jeg får sukk for meg.

Status er at jeg nå jobber fullt, skal til Paris, skal på julebord både en og to ganger og at jeg nesten er utslitt bare ved å tenke på «alt» jeg skal gjøre. MEN det går nok over. Det hjelper at jeg har en fryktelig spennende jobb, men jeg har ikke funnet en snedig måte å blogge om den på. Blogginga ligger altså mest på et mentalt plan for tida, men så kan man jo tro at det kommer noe godt ut av det. Enten det, eller så går det over det også.

Har du noen kule oppskrifter på sunn mat som er kjapt og enkelt og lage? Eller blir det som et kinderegg å regne? Jeg kan være villig til å prøve nye ting, men er allergisk mot skalldyr (dessverre!) og kan styre min begeistring for oliven. Altså: kjapt, sunt og enkelt… (Jeg har vært på matprat, men jeg er sikker på at noen av dere har gode forslag.)

OG sist men ikke minst; dette er en meget viktig beskjed:
I morra når jeg våkner og setter på tv’en, bør jeg blir møtt av synet av
President Barack Obama
! Amen!

Reklamer

13 kommentarer om “det går nok over 2

 1. Slår følge med deg, frøken Ronja Røverdatter:

  Mine damer og herrer: USAs President ER Barack Obama – gratulerer! AMEN!!!

 2. Liljefot: Hurra, hurra, hurra! *puster lettet ut og danser røverdansen*
  ps: jeg er ingen Ronja, bare en røverdatter. ;)

 3. Åja… min feil. hmm…. (er du sikker på at du ikke vil være litt Ronja også?;) Bare litt…?)

  Danser litt med deg flere mil unna:D Klem

 4. Hurra! Obama blir president!

  Du – jeg har *mange* sunne, enkle, gode oppskrifter. Har du ikke fått matmail innen tre dager send meg en påminnelsesmail. Jeg lider av tidlig alzheimer for tiden.

 5. Liljefot: Bare dans! :)

  Delirium: Cool! Hvis du skal plukke ut oppskrifter, så kan du ha i bakhodet at jeg er litt kresen og det må være lett å handle inn også. -Vi har ikke fancy-schmancy matbutikker med eksotiske varer her på landet. ;)
  *gleder seg til mail*

 6. Mmm, Paris… Kan ikke du komme med en liten stemningsrapport når du har kommet så langt?(eller er hjemme igjen) Har aldri vært i Paris utenom sommermånedene, og da er som kjent hver eneste franskmann byttet ut med en turist. (Så hvordan er det FRANSKE Paris?)

 7. Vårløk: Takk, takk! (Kommentaren din ble sendt til moderasjon pga at den inneholder flere lenker. -I tilfelle du lurte.)

  :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s