never ending story [del 17]

[Advarsel: Dette er en kort og særdeles lite spennende oppdatering.]

Noen husker kanskje never ending story. Noen har fulgt føljetongen fra begynnelsen, og noen lurer kanskje på hvordan det går. Som jeg har sagt tidligere var det lettere å skrive spennende poster i begynnelsen. Både fordi det skjedde mer i begynnelsen og fordi det var enkelt å skrive i fortid.

Så hvordan fortoner livet seg for en dame med MS? I det store og det hele har jeg etter hvert lært meg å leve med sykdommen. Det kommer aldri til å bli som før, men det er ikke så verst sånn som det er heller. Jeg er ganske frisk og fin. Sånn sett er det ikke så mye nytt og spennende å fortelle om.

Innimellom blir jeg drittlei av sprøyta jeg må sette hver dag. Jeg skulle gjerne proppa i meg tabletter i bøttevis, men jeg må pent vente til vitenskapen gjør enda større framskritt (det ryktes at piller er på vei, men ikke ferdig utprøvd). Og så er det jo det faktum at jeg får en eller to dårlige perioder i løpet av vinteren. Det er ikke noe å klage over hvis jeg skal sette det i perspektiv, men nesa kan noen ganger bli veldig kort når man er syk. Jeg fortsetter å krysse fingra og håpe på en kur…

Reklamer

5 kommentarer om “never ending story [del 17]

  1. Serendipitycat og Anja: Tja…jeg har mine stunder med sinne, sorg og…hm…frustrasjon, jeg også. Er ikke noe vidunder altså! :) Men takk, det er hyggelig å høre at jeg ikke blir oppfattet som sytete. :D

  2. Så hyggelig med en liten oppdatering fra deg!

    Drit og dra i 100 prosent optimisme og konstruktivt pågangsmot! Du har lov å være sint, frustrert, sørge og ha kort nese innimellom.

    Slik er det å ha denne sykdommen, og jeg er så glad for at du forteller verden om det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s