poster i bloggen min…

Dette er et meme som Esquil har laget, og han har til og med tagget meg. Det består av ti spørsmål som alle starter med «Hvilken post i bloggen din…». Jeg kan allerede nå beklage for at mine svar ikke er spenstige og morsomme.

– er bloggens mest kommenterte, og hvorfor?
Jeg vet ikke. Må jeg leter gjennom hele arkivet for å finne det ut, liksom? Da jeg flytta til WP (Word Press) fikk jeg ikke med meg kommentarene fra gamlebloggen. Jeg måtte flytte postene manuelt, men jeg gadd ikke å legge inn én og én kommentar. Jeg tror nemlig at det var en post eller to i gamlebloggen som hadde mange kommentarer, men her i huset tror jeg det er posten «sex før ekteskapet» som har høstet flest.

– var den første som ble så mye kommentert at du ble overrasket?
Jeg kan ikke huske en spesiell post, eller den første, men det har skjedd flere ganger at jeg har fått mange kommentarer på en post som jeg trodde/mente var helt uinteressant, eller at en post jeg var sikker på ville høste mange meninger ikke har fått en eneste en.

– ville du helst at statsministeren (eller en annen med makt) skulle lest?
Nå har ikke jeg for vane å være verken politisk eller korrekt, men noen kunne f.eks. lese «syk eller psyk«, «never ending story» eller kanskje denne.

– ville du helst at drømmedama/mannen skulle lest?
Han kan jo begynne med denne, så får vi sjå da vettu.

– har best bilder av deg selv?
Det er vel den presentasjonen av meg selv («om røverdatter») øverst på siden her. Tror det er eneste bilde jeg har. Eller så finner du noen her.

– har de beste kommentarene?
never ending story har fått mange fine kommentarer. (Igjen: Kommentarene som ble postet i gamlebloggen har ikke kommet med i flyttinga.)

– har kommentar fra den mest kjente personen?
Ingen kjendiser har kommentert, hvis vi ikke skal regne med bloggkjendiser.

– ligger på toppunktet i leseutviklingen?
Jeg skjønner ikke spørsmålet. Hvis det handler om antall lesere, så kan jeg avsløre at det ikke er høyt, og at jeg følger lite med på statcounter. Men jeg fant denne posten som er fra mine glansdager.
– blir oftest funnet av søkemotorene, og hva søker folk på?
Jeg følger ikke med, så jeg vet ikke.

– er mest undervurdert?
Vanskelig spørsmål. Det har gått veldig opp og ned når det gjelder kvalitet her i mattisborgen, og nå har det vært nede ganske lenge. Leserantallet følger kvaliteten, og det kan jeg leve med. Poenget er at denne bloggen er full av ymse poster om alt mellom himmel og jord, så får det være opp til leseren og dykke i arkivet etter det som evt. er undervurdert. (Ja, det er et kjipt svar, men…)

-Hvem tagger du?
Som alltid tagger jeg Alliene og så syns jeg Anett kan få lov.

Reklamer

3 kommentarer om “poster i bloggen min…

  1. Esquil: Det er vanskelig å si noe selv om hva som evt. er undervurdert. Dessuten ser det stusslig ut med masse poster uten kommentarer. Nuvel. Jeg er lite på nett for tida, og bruker ikke tid på å grave i egne arkiver. ;)

    Anett: Bare bruk den tida du trenger! Det er jo sommer og sol! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s