tjene

Joda folkens, jeg har fått jobb også. Det er riktignok ikke en 100 % stilling, og ikke er den fast heller, men det er en meget verdifull erfaring for meg med tanke på veien videre. Jeg har fått et vikariat i barneverntjenesten, så jeg skal kaste meg rett ut i saksbehandlingenes verden, og der har jeg ikke vært før. Planen er å prøve å få noe annet ved siden av (f.eks. helge-/ekstravakter i en institusjon) sånn at inntekten kan nærme seg akseptabel.

Ting ordner seg, og jeg er midt i flyttekaoset med alt det innebærer av pakking, kasting, bæring o.s.v. (så da vet dere hvor dere har meg, liksom). Det beste er at jeg får noen uker ferie før jeg gir meg i kast med å tjene til livets opphold. Hurra for meg (igjen)!

Reklamer

7 kommentarer om “tjene

 1. Gratulerer! :) Jeg syns barneverntjenesten virker skummelt, men jeg er sikker på at du klarer det helt strålende. Det er godt å kunne hjelpe, og tenk så mye du vil lære! :D

 2. Dette er hurra og yey og grattis på alle fronter! Jeg har fått jobb selv – 1,5 års engasjement med planer om å gjøre stillingen fast etter halvannet år. Godt betalt (opp to lønnstrinn) og kun halvtimes tid å gå hjemmefra og med trikken som stopper rett i nærheten i tillegg.

  Hipp hipp for oss!

 3. Iversen: Takk i like måte! Sunn norsk ungdom, sier jeg bare.

  Ulme: Takk! Igjen!

  Mirakel: Det er alltid litt skummelt med det som er ukjent, men jeg tror det blir spennende og lærerikt. :)

  Delirium: Gratulerer til deg også! :) Vi vet å ordne oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s