back on track

Joda, jeg er tilbake. Men ikke akkurat på sporet. -Eller hva jeg skal si. En uke i Hellas var akkurat som forventet, og jeg skulle mye heller vært der litt lenger enn å bli kastet tilbake til hverdagens harde realiteter. Jeg har jo i teorien fortsatt ferie, men fra søndag til torsdag har dagene gått i ett med jobbsøknader, jobbintervjuer, ringing på leiligheter, visninger og avvisninger.

Jobbintervjuer er jo absolutt et gode hvis man har som mål å få seg jobb, så jeg burde ikke klage over slikt. Dessuten er jeg veldig klar for å flytte ut av den svette studenthybelen, og jeg skal på en lovende visning i ettermiddag. Jeg krysser fingra for at den leiligheten er noe for meg og at de som leier ut vil at jeg skal bo der. Det er så fryktelig slitsomt når hele livet henger i løse lufta, så hvis det ordner seg med bolig er det en ting mindre å bruke energi på.

Jeg har vært på to (whooo) jobbintervjuer, og jeg skal si det var «jobbintervjuet fra himmelen» og «jobbintervjuet fra helvete». Det som er ganske så dumt med det, er jo at intervjuet fra himmelen er en jobb som jeg er litt lunken i forhold til, mens intervjuet fra helvete er en jobb jeg gjerne vil ha. Typisk! Men hvis jeg ikke får noen av de, så er det jo heller ikke noen problemstilling med tanke på eventuelle valg man må ta. Jeg liker virkelig ikke sånne vanskelige valg som får så store konsekvenser. Heldigvis har jeg og min gode venninne som er i samme situasjon gjentatt «det ordner seg nok» til det kjedsommelige. I følge henne konstueres virkeligheten gjennom språket, og det vi sier blir virkelighet. Så: Det ordner seg nok!

Rent bortsett fra alle sånne ting som må/skal/burde ordne seg, har jeg egentlig mye å blogge om, men det drukner i alt som skal ordne seg. Men det ordner seg vel det også… Midt oppi det hele må vi jo nyte den lille sola som er, sove litt lenge om morgenen og lese noen bøker. Å, jeg er SÅ lei av å blogge om alt som må ordne seg og sånne kjedelige ting! mattisborgen har blitt en kjedelig blogg. Unnskyld!

Det ornder seg nok.

Reklamer

4 kommentarer om “back on track

 1. Jeg har jo vært i dine sko, som det heter, i lang tid, og jeg liiider med deg! Mange jobbintervjuer fra helvete og himmel, rare, formelle, laidbacke, kjappe, lange….
  Men – det ordnet seg jo SÅ bra!
  Så det ordner seg;)

  Lykke til både med leilighet og jobbsøknader!

 2. Det ordner seg nok… :-)

  Håper du fikk tak over hodet i dag? Et nytt krypinn er en fin ferieaktivitet. Og jobb får du sikkert. Det er alltid bruk for flinke folk, og jeg velger å tro at du er flink! :-)

  Lykke til, og fortsatt happy sommer!

 3. Anett: Hæ? Bruker du str. 39? Hø hø! Takk, det går nok bra til slutt, ja. Og da blir det sikkert bare fryd og gammen. :D

  Ulme: Jeg får svar i dag (om et par timer, kanskje) om hvorvidt jeg har fått tak over hodet eller ei. Leiligheten var ikke drømmekåken, men den er billig og jeg skal ikke bo der for evig og alltid.
  Ja, vi får tro at de er ute etter flinke folk. Og takk! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s