midlertidig hukommelsestap

Jeg hadde en bloggpost på fingertuppene, men den var plutselig som trekt ned i do. Borte. I hele går gikk jeg og grublet på hva det var jeg hadde tenkt å skrive om. Jeg var nemlig særs fornøyd da jeg fikk idéen, og tenkte at «det blir en snerten liten bloggpost det, tenker jeg». Jeg har mentalt gått gjennom en gjeng med temaer for å lokke posten frem fra hjernens dyp, men uten hell. Den er skikkelig godt gjemt, eller evt. søkk borte.

Nuvel, det ble i det minste en bloggpost av dette også. Og for å spe på med litt katteblogging: I dag får jeg besøk av lille niese (som slettes ikke er noen katt). Hun skal komme på overnattingsbesøk, så da blir det liv i leiren. Vi skal kaste stein i vannet, tegne, synge og på bytur. Jeg gleder meg!

Reklamer

6 kommentarer om “midlertidig hukommelsestap

  1. Å! Jeg har det sånn omvendt for tiden. Jeg har så mange bloggposter i hodet, også har jeg liksom ikke hatt tid til å kludre de ned – før det på et vis er litt sent/utdatert. Kan nevne at det til tider også er rimelig irriterende.

  2. Ulme: Du, hun lille niese koser seg fælt sammen med røvertante og hun røvertante koser seg fælt sammen med lille niese. ;)

  3. Hehe,Røverdatter, det var lurt.
    Sånn, har man ikke tid til å kludre den ned, – så bare hiv inn stikkord på bloggen – vips – værsegodåforsyndere:-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s