kje og lei

Det er ikke direkte hyggelig å være blogger i disse dager. Beklager folkens, men av åpenbare(!?) grunner så er det ikke akkurat fristende verken å skrive bloggposter eller å kommentere rundt omkring.

Stussligstuggun, sier jeg bare.

Reklamer

15 kommentarer om “kje og lei

 1. Hvorfor så trist og lei..? Lamma har byrja koma, fuglesongen kring klokka ni om kvelden, rett før det mørknar, månen som er klar og fin, snart full…

 2. Ja, det er mye negativt rundt… Men jeg nekter å la meg påvirke så mye av det der. Så for å forhindre det lagde jeg en bare-snill-post (der jeg trekker englekort og er.. ja.. snill). ;) Kanskje du skal prøve noe slik også? Noe som bare er positivt og fint? Kanskje man veier opp for all møkka da…?

 3. Jarle: Hm…Det ser jammenmeg ut som at vi bor under samme månen, ja. Jeg er ikke trist. Bare lei av å vasse i dritt i bloggerbygda. Men våren er bra! :-)

  Mirakel: Jeg er enig i at man ikke burde la seg påvirke så veldig, men negativitet og sånt rusk og rask er dessverre smittsomt. Jeg skal prøve å komme på noe som kan veie opp for møkka, hvis ikke bare holder jeg meg inne i borgen til det er trygt å komme ut igjen. :)

 4. Det ene ser ut til å toppe det andre.
  Nei «meldt deg ut» og bare skriv i vei tenker jeg.
  Men akk, jeg skjønner det er lett å bli påvirket når en selv blir dratt inn i det,

 5. HellYeah: Ja, man burde bare melde seg ut å skrive i vei. Jeg føler meg egentlig ikke dratt inn i noe, men jeg blir fort påvirka av den dårlige stemninga. Og så syns jeg det er slitsomt når du ikke kan kommentere noe sted uten at det er ensbetydende med at man har valgt side/tatt parti eller er medlem av den eller den «klikken».

 6. Jeg har visst ikke fått med meg hvor det er dårlig stemning, jeg… Kanskje like greit. :) Trøbbel i «bloggebyen» kommer med jevne mellomrom, sånn har det vært så lenge jeg har holdt på, siden 2000. Det går nok over.

 7. «sånn har det vært så lenge jeg har holdt på, siden 2000. Det går nok over.»

  Det er vel kanskje mer et argument for at det ikke går over? :)

 8. Esquil: Men bråket kommer og går med ujevne mellomrom?

  Alliene: Du skal bare være glad for at du er uttafor. Det har vært bent frem uhyggelig de siste ukene. Men nå ser det ut til *bank i bordet* at det roer seg litt for denne gang. :)

 9. joda. sant. jeg kverulerte. sorry, maren.

  dette er problemforståelse av ypperste klasse: «. Og så syns jeg det er slitsomt når du ikke kan kommentere noe sted uten at det er ensbetydende med at man har valgt side/tatt parti eller er medlem av den eller den “klikken”.»

 10. Esquil: Jada, det er lov å kverulere litt. :) Jeg velger å ta det siste som et kompliment (og ikke som ironi), så takk. :-)

 11. ja det var ikke ironi. jeg skrev en bloggpost som jeg linket til denne, og den skrev jeg nettopp på grunn av at jeg havnet i situasjonen du beskriver der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s