vær litt gavmild!

Jeg vil anta at en del av mine lesere også er faste gjester hos Delirium. Nå har Hjorthen fått en god idé, og jeg oppfordrer mine lesere til å gi sin skjerv. Bloggerby har godt av litt hjertevarme i disse tider.

Hjorthen skriver på sin blogg:

«Delirium trenger ikke penger, hun får naturligvis den behandlingen hun skal ha, hun har mat på bordet, hun har klær på kroppen. Men hun har nå delt sine gleder, sorger og bekymringer med oss via bloggen sin i lang tid nå, og jeg har lyst til å gi noe tilbake. Jeg synes hun fortjener en helg på hotell, gjerne et med spa, og jeg tror det skal være mulig å få det til. Faktisk tror jeg at jeg skal driste meg til å garantere det, men jo flere som vil bidra, jo bedre blir det.»

Det er lett: Bli med å sende Delirium på spa!

Reklamer

11 kommentarer om “vær litt gavmild!

 1. Alter Ego og Alliene: Veldig bra. :)

  Var egentlig ikke meningen at folk trengte å «melde fra» her altså. Jeg skulle bare reklamere for det fine initiativet og oppfordre alle til å gi. Her har ingen meldeplikt. :D

 2. Skjønner det, men det er artig å se hvor mange folk som engasjerer seg nå! :-) Jeg blir helt rørt av å lese i kommentarfeltet til Hjorthen og se at det ruller inn.

 3. Hei!

  Kan man melde seg på her?? ;-)

  Kjempefint at du, og mange andre, reklamerer for Hjorthens flotte initiativ. For alle kjenner noen som kjenner noen som kjenner noe, og da blir budskapet godt spredt. :-)

  ps-har vært hos hjorten allerede.. :-)

 4. Ole K: Hei! Ja, jeg har sett deg borte hos Hjorthen. :) Og du har helt rett i at ryktet sprer seg når flere reklamerer. Det er, som Cat sa, helt rørende å se at så mange har gitt respons. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s