føkk internet

Jeg har vært på konsert. En fin, bra og hyggelig(!) konsert. Og jeg gikk hen og forelska meg i trommisen. (Dette er ikke et ukjent fenomen for undertegnede som for et par år siden forelska seg i trompetisten i et annet band.) Så hver gang han kaster blikk ut i salen så tror jeg at han ser på meg. Og hver gang han smiler, så smiler jeg tilbake. O.s.v. O.s.v. Du skjønner tegninga.
Da jeg kom hjem, edru og fornøyd etter en særdeles fin kveld med konsert, god mat og hyggelig selskap, så måtte jeg selvsagt google denne trommisen. Joda, han var ikke vanskelig å finne, og snart fant jeg meg selv inne på hans myspace-profil.

*scanne for personlige opplysninger* (les: finnes det sjans i havet for at denne karen kan være aktuell på noen som helst måte?)

Alder: ok
Bosted: ok
Forbilder: ok
Sivilstatus: ikke ok. Selvsagt har han samboer. Nuvel, det var vel typisk.
Barn: ikke ok. Greit, da er han støkk og jeg kan hoppe og drite.

Hadde det ikke vært for internet kunne jeg altså levd i den deilige villfarelse at dette kunne vært mannen i mitt liv…i det minste for en stakket stund.

Reklamer

14 kommentarer om “føkk internet

 1. Min beste googlehistorie er da jeg kunne opplyse en venninne om at det prosjektet hun var lurte på i alle fall var til å glemme. Ikke bare var han opptatt, han kjøpte større og dyrere leiligheter sammen med henne, den siste ganske nylig, altså tegn på stabilitet og fremtidstro.

 2. Iversen, my man: Usympatisk?!? Moi? Håper du tenkte på mine kommentarer etter «sivilstatus» og «barn» da i så fall. :) Jeg syns egentlig det er svært så uskyldig siden jeg ikke røper hvem trommisen er og siden jeg antakelig aldri ville sett mannen igjen uansett. ;)

  Håkon: Du er en klok mann og har selvfølgelig rett. Jeg er i beste fall utålmodig. :)

  Fr.Martinsen: Ja, føkk internet sier jeg. ;)

 3. På den annen side: Hvis han VAR ok på alle områder, ville du bare sittet der og irritert deg over at han fantes der ute, men at du ikke visste hvordan du skulle nå ham. (Å hei, er det bare meg, eller ble det èn rar setning..?)

 4. Maren: Nei, det er ikke bare deg egentlig. ;) Du undervurderer min handlekraft. -Jeg hadde nok visst hvordan jeg skulle nå han, hvis jeg var tilstrekkelig interessert. :)

 5. Jeg har brent meg på noe av det samme når jeg har blitt «forelsket» i en eller annen filmkarakter.

  Nå har jeg lært at jeg må bli ferdig med dagdrømmingen før jeg titter innom imdb, og finner ut at han er altfor gammel, altfor gift, altfor pappa og altfor «vanlig og kjedelig» (i forhold til karakteren vedkommende spilte) til å drømme noe mere om.

  :o}

 6. Sorgenfri: Ja, hvis man skal leve i en illusjon bør man holde seg unna div. informasjonskilder… :)

  Memo: …Og er en femten år gammel jente? :D
  Å spille trommer er bra. Det er noe jeg aldri kunne fått til, derfor lar jeg meg lett imponere av de som kan. :)

 7. Jeg ble så forelska i trompetisten i Bo Kaspers at jeg var på tur å forlate mannen min – som sto rett ved siden av meg – der og da.

  Og jada, selvsagt smilte han til meg. Den soloen i siste sang var i alle fall til meg. Nemlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s