realityrøver

Hvordan hadde det gått med røverdatter som deltaker i ulike realityprogram? (Bare for å ha noe å skrive om…)

Robinsonekspedisjonen, Tv3:
Jeg hadde mest sansynlig besvimt av varmen. Jeg hadde besvimt av matmangel. Jeg hadde blitt syk av programlederen. Jeg hadde besvimt av idiotiske meddeltakere. Med andre ord: Jeg ville vært bevissløs mesteparten av tida.

Idol, Tv2:
Tja…La oss bare si det sånn at jeg ville hatt mer å gjøre i den konkurransen enn Anne som ble stemt ut på fredag.

Jakten på kjærligheten, Tv2:
Jeg ville blitt sendt hjem fortere enn jeg kunne si «bonde». Ikke fordi jeg har noe i mot bønder, men fordi jeg nok ikke hadde hatt det rette engasjementet. MEN hvis jeg skal tenke meg at jeg hadde det, for postens del, så hadde jeg nok kjempet med nebb og klør for å få den jeg ville ha. Uansett; kjærlighet på tv er litt kleint.

Skal vi danse, Tv2:
Nå er ikke selskapsdans mitt felt, men jeg var en gang ganske flink til å adoptere dansestiler, så det hadde kanskje vært mulig å pusse støv av gamle ferdigheter. «Skal vi danse» hadde nok ikke vært det dummeste realityprgrammet for røverdatteren.

71 grader nord, TvNorge:
Jeg hadde rett og slett blitt gæærn av å pakke opp og ned den himla lavvoen bortimot hver dag. Greit å være på tur, men skal jeg sove i lavvo så hadde jeg satt pris på at den stod på samme sted over en lenger periode. Ellers må jeg nok bare innrømme at verken form eller kondis hadde kvalifisert til deltakelse i utgangspunktet, men mot har jeg nok av. Det hadde nok vært lavvoen som hadde gjort utslaget.

Peking Express, TvNorge:
Her hadde jeg vært nødt til å velge en partner, og da tror jeg det måtte blitt min eldste lillebror. Da hadde det blitt en fin balansegang mellom krangling og moro. Dessuten er han løsningsorientert, beskyttende og kjenner meg godt. Faktisk tror jeg vi ville gjort oss ganske bra på et sånt program!

Reklamer

4 kommentarer om “realityrøver

  1. Håkon: Jeg tok ikke med Big brother eller Farmen fordi det ikke går nå. MEN jeg kan avsløre at jeg hadde ikke holdt ut lenge. -Verken med situasjonen eller menneskene…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s