plagsomt

I kveld har jeg sett deler av kveldens semifinale i den europeiske sangkonkurransen, og er på randen av sammenbrudd. Med så mange dårlige vokalister, hjelpeløse koreografier og slitsomme låter så kjente jeg at jeg ble svimmel, uvel og mistet blodsirkulasjonen.

Og da de sendte et sammendrag av alle låtene, sånn at jeg liksom fikk alt i fanget på én gang, så gjorde det bare vondt og det eneste jeg ville var at det skulle ta slutt. DA toppet de det hele med å sende det samme sammendraget e.n. g.a.n.g. t.i.l., sånn at det var nyss før jeg trengte livreddende førstehjelp.

Tror jeg tar en bøtte med valium og går og legger meg.

Reklamer

7 kommentarer om “plagsomt

 1. Jeg merker at jeg distanserer meg fra det hele… Vi så på det, men i motsetning til min kjære var jeg ikke egentlig spesielt opptatt av hvem som gikk videre, jeg konstaterte kort at jeg kanskje kunne strekke meg til 5 stykker som kunne fortjene noe videre. Og faktisk kunne jeg ha strukket meg til å legge den ungarske bluesen inn i ipoden, men ingen av de andre!

  God bedring :)

 2. Scholiast: Jo, takk. Føler meg litt bedre nå etter halvannet døgn i stabilt sideleie.

  Esquil: Ja, det får være måte på hva man skal utsette seg selv for.

 3. det der er jo straffen for at du har lært deg å synge rent. vi andre hører ikke sånt. ok, jeg hørte at andorra maltrakterte den brukbare sangen sin. og at latvia hadde tjent på å kjørt et siste laguttak og redusert antall operasangere.

 4. Ble faktisk kvalm selv. Ikke på en morsom måte. Jeg klarte ikke å le det bort, jeg ble bare dårlig og bedrøvet. Groteskt var det, dekadent på en smakløs, vulgær og uspiselig måte. Tror alrdi jeg vil se det frivillig igjen.

 5. …men du kunne jo bare skrudd av hele skiten. :-)
  Jeg så ikke et minutt av MGP i år, og ettersom jeg har skjønt har jeg ikke gått glipp av noe heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s