tøff på avstand

Forrige dagen skrøt jeg til en venninne at «neihei! jeg er ikke redd for tordenvær!» Da Tor med Hammeren satte i gang i natt, må jeg allikevel innrømme at jeg ble litt smånervøs.

Det begynte med noen skrall slik at jeg våknet og registrerte at det tordnet. Mm..det tordner…Ja, ja…sove videre nå. Når Tor skjønte at denne jenta ikke hadde tenkt å la seg affisere av den slags, gikk han grundigere til verks. Han sendte i vei bulder og brak, sånn for å sørge for at jeg våknet skikkelig. Det var da voldsomt! Ok, jeg står opp og kikker ut. Jeg dro fra gardina og satt og myste ut på en gryende soloppgang blandet med mørke skyer og striregn. Himmelen var rød. Flere av naboene kom ut på balkongen (for de som har det), og jeg hørte prat rundt omkring. Det var fler som ble holdt våkne av Tor. Etter en stund gikk jeg å la meg igjen.

Tor var tydeligvis ikke fornøyd med at jeg ville sove, så han bestemte seg like godt for å bli skikkelig sint, for ikke å si vred! For de som er i tvil; nå snakker vi ikke om torden og lyn i det fjerne, men det smalt noe så vanvittig at jeg skvatt til og trodde et øyeblikk at lynet hadde slått ned i meg. JAVEL, hvis det skal være på den måten! Jeg stod opp igjen og kledde på meg. Tordenvær er best på avstand… Jeg pleier å være litt sløv med å trekke ut kontakter o.l., men nå røsket jeg ut det som var. (Og oppdaget i dag tidlig at jeg hadde ødelagt antenneledningen til tv’en.) Jeg hentet kameraet og gikk ut på kjøkkenet som vender ut mot andre siden av bygningen. Hvis Tor skulle holde meg våken, skulle det i hvert fall dokumenteres!

Å fange lynet er slettes ikke lett, men av x-antall bilder var det akkurat 7 med lyn. Også klarer jeg ikke helt å dy meg for å slenge på en VG/Dagbladet-sammenligning om at kanskje det var T(h)or som tok en æresrunde etter seieren i Paris i går…hø hø!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s