forsørgeren

Hun gned seg på korsryggen som verket etter en lang dag. Den stadig voksende magen gjorde sitt med den ellers så slanke kroppen. Hun var nettopp ferdig med å sortere klesvasken. Det var sensommer, hun var 21 år og 8 måneder på vei med nr. to. 1-åringen lå i 2. etasje og sov. Hun skulle snart legge seg selv, men ville rydde ut av oppvaskmaskinen først.

Plutselig gikk det kaldt nedover ryggen hennes. Noe var galt. Hun styrtet ut på doen, og dro ned trusa. Den var full av blod. Hun skulle ikke blø nå! Pulsen økte raskt og et øyeblikk lurte hun på hva hun skulle gjøre. Telefonen stod i gangen, og hun slo naboens nummer. Nabokona kom for å passe 1-åringen, mens hun selv satte seg i bilen for å dra på sykehuset.
På veien stoppet hun og gikk ut av bilen. Hun var redd og tusen tanker for gjennom hodet hennes.

Hun gikk inn på en av byens puber og så seg rundt. Der satt han. Bena hennes tok henne med bort til bordet, og ordene strømmet ut: ”Jeg har fått blødninger og må på sykehuset. Du må dra hjem til Røverdatter!” Blikket hans vandret fra den lille skikkelsen, ned på halvliteren og opp på kona igjen. ”Ja…jeg skal bare drikke opp øl’en min først.”

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s