i still got the groove

Dansinga gikk overraskende bra, og jeg var avgårde igjen dagen etter. Til min store glede var det ikke bare jeg som stønnet og bar meg, over stive muskler og dårlig kondis. -Og til enda større glede oppdaget jeg at jeg faktisk har rymen i meg enda.
Resultatet er da følgelig at denna kroppen, som begynner å dra på åra, er stiv som en stokk… Jeg klarer omtrent ikke å gå i trapper, og å sette/reise seg er et lite mareritt. Trøsta er at det går over om et par dager, og at jeg har hatt det veldig moro.

Faktisk var det så moro at jeg vurderer å undersøke dansetilbudene her i byen. Det kjedelige med å ta klasser på dansestudio i relativt små byer, er at man må gå sammen med 14-åringer… Ikke noe vondt om den «rasen», men når man selv begynner å nærme seg pensjonsalder er det begrenset hvor mye fnising man tåler. :) Jeg får nå se hva som finnes. Ellers har jeg lenge vurdert å starte opp noe på skolen. Da kan jeg undervise, og bestemme selv hva som skal stå på «timeplanen». He-he! Jeg skal i hvert fall tenke meg godt om før jeg evt. pakker vekk danseskoa igjen!

Reklamer

1 kommentar om “i still got the groove

  1. Tilbaketråkk: ha ha! « mattisborgen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s